Premierele Toyota la Frankfurt: Noul Land Cruiser și C-HR sport

Toyota va aduce două premiere importante la Salonul Auto de la Frankfurt (14-24 septembrie). Firma niponă va prezenta noua generație a legendei off-road Land Cruiser și conceptul unui C-HR sportiv.

Lansat în 2007, actualul Land Cruiser rămâne unul dintre cele mai competente modele din segment în afara drumurilor asfaltate. Toyota nu a publicat niciun fel de detalii tehnice, dar îi asigură pe fani că noua generație va fi cel puțin la fel de competentă, urmând să păstreze în continuare formatul cu șasiu separat care a consacrat-o.

A doua premieră Toyota este C-HR Hy-Power, o iterație de înaltă performanță a crossoverului popular C-HR. Dezvoltat de centrul de design european al mărcii, noul concept își propune să evidențieze potențialul dinamic și emoțional al lui C-HR, indicând totodată extinderea gamei actuale de sisteme de propulsie hibride cu variante mai potente, cu accente sportive.

Standul Toyota de la Frankfurt va găzdui și noua versiune sportivă a citadinei Yaris, un warm hatch cu 210 CP, rival direct pentru Ford Fiesta ST și VW Polo GTI. Intitulată Yaris GRMN, aceasta a debutat în martie, la Geneva, în format cu trei uși. La Frankfurt vom vedea modelul cu cinci portiere. CITEȘTE MAI MULT DESPRE YARIS GRMN AICI.

Adaugati comentariu