Premiile Villa d’Este – „Best in Show” la Concursul de Eleganță este…

Concursul de Eleganta Best in Show (6)

Villa d’Este și-a închis porțile, dar nu înainte de a-și desemna câștigătorii. Astfel, o frumusețe locală a câștigat titlul de “Best in Show” la Concursul de Eleganță. Este vorba despre un Alfa Romeo 8C 2900B.

Modelul învingător, Alfa Romeo 8C 2900B din 1937, îi aparține unui fost broker american, pasionat colecționar de mașini clasice, David Sydrorick. Același automobil și-a adjudecat și trofeul „Best in Show” acordat de BMW Group.

Concursul de Eleganta Best in Show (4)

Un Lamborghini Marzal cu patru locuri, aparținându-i elvețianului Albert Spiess, a fost favoritul tinerilor sub 16 ani.

Cea mai scumpă mașină din lume, despre care s-a vehiculat că ar fi fost cumpărată de superstarul din fotbal Cristiano Ronaldo, a câștigat trofeul rezervat conceptelor și prototipurilor.

Cea mai bătrână “doamnă” din concursul desfășurat pe malul lacului Como a fost un Rolls-Royce Silver Ghost din 1914, cu motor de 7,4 litri și doar 50 de cai putere. Silver Ghost s-a impus la categoria “Cel mai elegant Rolls-Royce”

Concursul de Eleganta Best in Show (7)Citește și:

Ion Țiriac a câștigat două premii la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Uite cu ce mașini!

Un Ferrari 512 S Module, desenat de Pininfarina, a fost ales automobilul cu cel mai interesant design. Tot un Ferrari a oferit cea mai bună coloană sonoră, astfel că 275 GTB a câștigat premiul pentru cel mai bun sunet produs de motor.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top