Preturi Suzuki Ignis in Romania: Cat costa noul mini crossover

Noul Suzuki Ignis - AutoExpert

Preturi Suzuki Ignis in Romania. Noua generație a crossoverului de clasă mică poate fi comandată și de clienții din țara noastră, de la 9.450 euro cu TVA.

Suzuki oferă noul Ignis în trei niveluri de echipare, GL, GL + si GLX, alături de un singur motor, unitatea aspirată pe benzină 1.2 DUALJET (K12C), cuplată la o transmisie manuală cu cinci trepte. Cu o cilindree de 1.242 cmc, acesta dezvoltă 90 CP și 120 Nm, consumul mediu fiind estimat la 4,6 l/100 km.

Ignis poate fi echipat cu sistemul de tracțiune integrală nepermanentă ALLGRIP AUTO. În condiții normale doar puntea față este cea motrice, cuplul fiind automat distribuit și către roțile din spate dacă detectează o pierdere a aderenței roților anterioare.

În ciuda lungimii de numai 3,70 metri, noul Ignis oferă un interior spațios și confortabil, grație ampatamentului generos de 2,46 metri. Cu o gardă la sol minimă de 180 mm, noul Ignis oferă performanțe excelente pe drumuri accidentate.

Noul Suzuki Ignis - -AutoExpert 03

O altă caracteristică importantă este spațiul generos pentru bagaje cuprins între 267 litri (227 litri pentru modelele cu ALLGRIP) și 1.097 litri. Bancheta spate se rabate în format 50/50 și poate culisa în plan orizontal, volumul util al portbagajului urcând la 501 litri atunci când aceasta este împinsă la maximum spre față.

Noul Ignis propune o gamă bogată de nuanțe de caroserie, fiind disponibil în 14 variante, dintre care 3 nuanțe noi și 5 versiuni two-tone. Alegerea culorii exterioare influențează și accentele de culoare din interior. Prețul pentru vopsea metalizata este 250 Euro,  iar pentru vopsea metalizată two-tone prețul este 650 Euro.

Aflați culorile disponibile pentru noul Suzuki Ignis pe site-ul Miss Auto.

Printre echipamentele de sigurantă se numără sistemul ESP, airbagurile frontale, laterale și cortină, la care se adaugă sistemul de frânare automată DCBS Dual Camera Brake Support, standard pe nivelul de top GLX. Sistemul DCBS oferă în plus funcții de avertizare în momentul schimbării involuntare a benzii de rulare și avertizarea în momentul părăsirii traiectoriei vehiculului, la viteze de peste 60 km/h.

PREȚURI VERSIUNI DISPONIBILE
Ignis 1.2 GL Dualjet 2WD – 9.450 EURO (TVA inclus)
Ignis 1.2 GL+ Dualjet 2WD – 10.350 EURO (TVA inclus)
Ignis 1.2 GL+ Dualjet ALLGRIP – 11.900 EURO (TVA inclus)
Ignis 1.2 GLX Dualjet ALLGRIP – 13.350 EURO (TVA inclus)

 

One thought on “Preturi Suzuki Ignis in Romania: Cat costa noul mini crossover

  1. Chestia e ca nu prea sunt convins sa iau o astfel de masina cu atat de putine imagini si detalii…. Nici macar pe site ul suzuki nu am gasit.. Oameni buni..ca sa tentati faceti niste poze care ca atraga..sa vedem ce ofera la interior si exterior..nu doar o imagine pe calculator

Adaugati comentariu