Primele imagini oficiale cu noua generație VW Jetta (update)

Noul VW Jetta își dezvăluie liniile moderne în prima schiță oficială publicată de constructorul german în avanpremiera debutului de la Salonul auto de la Detroit.

Ajuns la cea de-a șaptea generație, noul Jetta face trecerea la binecunoscuta platforma modulară MQB a grupului Volkswagen. Firește, această bază tehnică aduce un ampatament mai lung și un spațiu interior mai mare.

Gama de motorizări va fi în mare parte identică cu cea a lui Golf VII facelift, ceea ce se traduce prin unități exclusiv turbo cu trei sau patru cilindri din familiile TSI și TDI.

VW-Jetta-2

Imaginile teaser clarifică faptul că designul noului VW Jetta se potrivește perfect cu restul gamei Volkswagen. Fața pare să preia unele caracteristici de la Arteon, iar profilul dinamic este puternic inspirat de cel al actualului Passat. La interior, noul Jetta adoptă un layout minimalist, dar elegant, finisarea urmând să facă un mare pas înainte, asemenea ofertei multimedia care va include un nou sistem de infotainment cu touchscreen de 9,2 inch și ceasuri de bord digitale opționale.

Pentru moment, trebuie să ne mulțumim doar cu aceste schiță, dar cunoscând Volkswagen, o serie întreagă de imagini, informații și videoclipuri vor fi dezvăluite înainte ca mașina să fie prezentată pe 13 ianuarie la Detroit.

VW-Jetta-4

One thought on “Primele imagini oficiale cu noua generație VW Jetta (update)

Adaugati comentariu