Primele exemplare The 8 x Jeff Koons livrate la BMW Welt

BMW a livrat primele șase exemplare ale seriei limitate The 8 X Jeff Koons la BMW Welt, în Munchen, Germania.

Modelul The 8 X Jeff Koons este o serie limitată la doar 99 exemplare bazată pe modelul M850i Gran Coupe și personalizată de artistul american Jeff Koons. BMW și Koons colaborează de 12 ani, americanul fiind creatorul unui celebru Art Car BMW. Exemplarul BMW M3 GT2 a participat atunci la cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Primele livrări pentru The 8 X Jeff Koons

Acum, BMW și Jeff Koons au creat un model special care va fi produs într-o serie limitată. Prezentat la începutul anului, modelul The 8 x Jeff Koons a ajuns deja la primii proprietari. Primele șase exemplare din seria de 99 unități au fost livrate în cadrul unui eveniment special găzduit de BMW Welt în Munchen.

România este pe lista țărilor care vor primi modelul special, trei exemplare fiind comandate de clienți din țara noastră. Toate seria limitată a fost deja vândută, prețul unui exemplar al modelului M850i Gran Coupe personalizat de Jeff Koons fiind de 350.000 euro. Fiecare exemplar trece printr-un proces special de vopsire la uzina BMW din Leipzig, fiind necesare 200 de ore de muncă doar pentru vopsirea caroseriei.

Primele exemplare ai fost livrate către proprietari de către Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru clienţi, mărci, vânzări, şi Stefan Teuchert, director BMW Group pentru Germania.

Via BMW

Adaugati comentariu