Primele imagini cu interiorul viitorului Volkswagen ID.3

Primele imagini cu Volkswagen ID. - Când îl vei putea comanda (4)

Mai multe imagini cu interiorul viitorului Volkswagen ID.3 au ajuns pe internet. Acestea sunt capture dintr-un video postat recent pe YouTube și retras la scurt timp după aceea.

Imaginile arată că la bordul viitorului Volkswagen ID.3 își va face apariția un ecran tactil de mari dimensiuni, care poate primi comenzi referitoare la sistemul de climatizare. Un titraj anunță și control vocal pentru funcțiile mașinii.

Volkswagen ID.3 interior

Nimic neobișnuit, cu excepția instrumentarului de bord, care pare atașat de coloanal de direcție. În partea centrală a acestuia sunt redate viteza de rulare, nivelul de energie rămas în baterie și distanța care poate fi parcursă până la următoarea încărcare.

În partea dreaptă, apar treptele Drive, Neutral și Reverse, care pot fi selectate mișcând poziția levierului inedit, în timp ce în bord, aprinderea uneia dintre litere redă selecția făcută. Park poate fi selectată prin apăsarea unui buton aflat la extremitatea dreaptă a ecranului. Se poate observa și ceea ce pare a fi un mod de regenerare a energiei.

Volkswagen ID.3 interior

Cum va arăta familia ID. de la Volkswagen?

Viitorul Volkswagen ID.3 în versiune de serie va fi prezentat la 3 luni de la prezentarea prototipului cu un strat de camuflaj colorat, la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie. Hatchback-ul electric va fi disponibil cu trei baterii. Mașina în versiune 1ST Edition, cu bateria medie, poate fi deja rezervată. Vezi aici cât costă în România >>>

Adaugati comentariu