Primele imagini cu Maserati MC20 au ajuns pe internet înaintea lansării oficiale

Primele imagini cu mult așteptatul model Maserati MC20 au ajuns accidental pe internet înaintea lansării oficiale din aceasta seara.

Supercarul Maserati MC20 a fost dezvăluit accidental înaintea lansării oficiale ce va avea loc în seara de 9 septembrie.

Noul model impresionează printr-un design agresiv, partea frontală fiind caracterizată de o grilă specifică mărcii italiene încadrată de blocuri optice angulare cu lumini de zi integrate.

Jantele au un design special cu trei spițe, iar sistemul de evacuare are elementele finale amplasate central. De asemenea, Maserati MC20 folosește portiere cu deschidere verticală.

La interior se remarcă un instrumentar de bord complet digital, iar pe consola centrală apare un ecran de dimensiuni mari amplasat central. Pe tunelul central din carbon apare un selector rotativ pentru modurile de codus și două butoane pentru cutia automată de viteze. Comenzile pentru geamurile elecrtice sunt amplasate tot pe consola centrală.

Despre motorizare se știe deja că Maserati va folosi noul motor V6 biturbo de 3.0 litri ce dezvoltă 630 CP la 7.500 rpm și oferă un cuplu maxim de 730 Nm de la 3.000 rpm.

Via Carscoops, Automotivpress

Adaugati comentariu