Primele imagini cu modelul de performanță Skoda Kodiaq RS

Primele imagini cu modelul de performanță Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS este noul model de performanță a producătorului din Cehia. SUV-ul este prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din 2018. 

Kodiaq RS primește o grilă cu aspect tridimensional, o bară redesenată și farurile full LED, acestea din urmă fiind dotare standard.

Foto Skoda Kodiaq RS

Scaunele sport cu tetierele integrate, oferite ca dotare standard pentru Skoda Kodiaq RS, au şezutul şi spătarul îmbrăcate în Alcantara.

Cusăturile contrastante şi detaliile roşii, plus Alcantara perforată creează accente vizuale aparte. Secţiunile laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele carbon şi, la fel ca detaliile cotierei centrale şi a cotierelor de pe portiere, sunt completate cu cusături decorative roşii. Kodiaq RS poate fi comandat în variantele cu cinci sau șapte locuri.

Volanul sport multifuncţional este decorat cu emblema RS, dar şi cu cusături contrastante roşii. Pe panourile uşilor sunt aplicate detalii din Alcantara, dar aici, modelul distinctiv, diamond-cross, este accentuat de cusături negre.

Primele imagini cu modelul de performanță Skoda Kodiaq RS

Planşa de instrumente cu finisaje de carbon, plafonul interior capitonat cu negru şi pedalierul din oţel inoxidabil oferă un design sportiv modelului Skoda Kodiaq RS.

Skoda include în echiparea standard şi afişajul Virtual Cockpit, disponibil cu designul carbon. Se oferă şi un al cincilea mod de afişare, la care vitezometrul şi turometrul sunt poziţionate central, astfel încât să poată fi citite cu uşurinţă.

Bara de protecție integrează două țevi de evacuare, iar acoperișul se încheie într-un eleron discret, care coboară de-a lungul lunetei, către portbagaj. Pentru prima dată în dotarea standard sunt oferite jante din aliaj uşor de 20 de inchi, denumite Xtreme.

Primele imagini cu modelul de performanță Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS va fi disponibil doar cu motorul diesel de 2.0 litri de 240 de CP/500 Nm, cuplat la o transmisie automată cu șapte rapoarte, cu tracțiune integrală și suspensie adaptivă.

Cu acest motor Kodiaq RS poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 7 secunde și poate atinge o viteză maximă de 220 km/h.

Galerie foto Skoda Kodiaq RS

 

Adaugati comentariu