Ce sportiv arată interiorul viitoarei Skoda Kodiaq RS!

Skoda Kodiaq RS (4)

Skoda Kodiaq RS își arată în premieră interiorul sportiv în fotografii oficiale, prezentate de producătorul auto din Mlada Boleslav. Vom vedea mașina în întregime la început de octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

Performanțele obținute până acum confirmă deja natura sportivă a viitoarei Skoda Kodiaq RS. Mașina camuflată a devenit cel mai rapid SUV cu șapte locuri pe circuitul de la Nurburgring, fiind condus de o femeie pilot, Sabine Schmidt.

Interior Skoda Kodiaq RS (1)

Skoda Kodiaq RS apare în schițe noi

Constructorul auto ceh dezvăluie acum în premieră imagini cu bordul și alte detalii ale cabinei SUV-ului sportiv. Cu scaune îmbrăcate în piele și Alcantara de culoare neagră cu model diamant pe spătar și cusături contrastante roșii, cabina oferă o atmosferă incitantă. Logo-ul RS se regăsește pe scaunele sport cu tetiere integrate.

Bordul primește finisaje din fibră de carbon, volanul are partea inferioară aplatizată, o caracteristică a mașinilor sport, iar pedalele sunt din oțel inoxidabil.

Interior Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS – Teaser pentru super-SUV-ul care vine la Paris

Cel mai atletic membru al familiei Kodiaq va fi propulsat de un motor diesel twin-turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care va dezvolta 240 de cai putere și un cuplu de 500 Nm.

Skoda a confirmat deja că mașina va avea jante de 20 de inci, o suspensie modificată, un kit aerodinamic și alte elemente care o vor face un veritabil RS.

Interior Skoda Kodiaq RS

Adaugati comentariu