Skoda Kodiaq RS – Teaser pentru super-SUV-ul care vine la Paris

Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS apare în două fotografii teaser făcute publice de constructorul ceh. SUV-ul ultra-performant va veni cu un design agresiv și cu un motor diesel care dezvoltă 240 de cai putere.

Vom vedea Skoda Kodiaq RS la Salonul Auto de la Paris, în această toamnă. Un look mai sportiv și un motor turbodiesel 2.0 BiTDI cu 240 de cai putere definesc mașina care se va regăsi la standul Skoda în octombrie.

La nivel stilistic, mașina va primi o bară față mai agresivă, prize de aer mai mari, jante de dimensiuni generoase și un logo RS nou-nouț. Pentru a-i confirma natura sportivă a viitorului SUV RS, Skoda pregătește o suspensie diferită față de SUV-ul standard, dar și o gardă la sol mai mică, pentru a spori plăcerea condusului. Constructorul ceh va trece în contul SUV-ului performant o transmisie automată și un sistem de tracțiune integrală.

Skoda Kodiaq RS 2

În momentul lansării, Skoda Kodiaq RS va fi disponibilă doar cu propulsie diesel.

Skoda Kodiaq RS a fost surprinsă, în repetate rânduri, de fotogradfii spion, în timp ce dădea ture pe circuitul de la Nurburgring. Este și circuitul pe care mașina a obținut recordul de viteză rezervat SUV-urilor cu șapte locuri, la volan aflându-se atunci o femeie-pilot, Sabine Schmitz. Aceasta a parcurs un tur de cricuit în 9 minute și 29.84 secunde.

 

Adaugati comentariu