Skoda Kodiaq RS apare în schițe noi

Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS se apropie de momentul prezentării oficiale. Constructorul ceh face publice schițe noi cu mașina care, chiar înainte de lansare, a obținut titlul de cel mai rapid SUV cu șapte locuri din lume, pe circuitul de la Nurburgring.

Sunt primele două schițe oficiale care arată viitorul model în întregime. Dinamic și agresiv, Kodiaq RS primește o grilă cu aspect tridimensional, o bară redesenată și farurile full LED, acestea din urmă fiind dotare standard.

Din spate, RS-ul Kodiaq pare robust. Bara de protecție integrează două țevi de evacuare, iar acoperișul se încheie într-un eleron discret, care coboară de-a lungul lunetei, către portbagaj. Bara de protecție nouă dă senzația de forță.

Skoda Kodiaq RS 2

Skoda Kodiaq RS – Teaser pentru super-SUV-ul care vine la Paris

Skoda Kodiaq RS vine cu jante Xtreme de 20 de inci de culoarea antracitului. Ramele, carcasele oglinzilor și barele longitudinale de pe acoperiș formează un contrast interesant cu vopseaua Race Blue a caroseriei. Din profil, atrag atenția și etrierele de culoare roșie.

Mașina este pusă în mișcare de un motor biturbo diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 240 de cai putere. Propulsorul acesta este cel mai puternic diesel din istoria constructorului din Mlada Boleslav.

Noul Kodiaq RS își va face debutul public luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris.

 

Adaugati comentariu