Primele imagini cu prototipul noului Hyundai i20 N în timpul testelor din Suedia

Hyundai se pregătește pentru lansarea unei versiuni sportive a hatchbackului de clasă mică i20. Noul Hyundai i20 N se află în testele finale, iar constructorul a publicat o serie de imagini cu acesta.

Noua generație a modelului Hyundai i20 a fost prezentată oficial la începutul anului 2020. Modelul vine cu un design nou, un interior modernizat, motorizări mild-hybrid, dar și versiune performantă dezvoltată sub emblema diviziei N.

Noul Hyundai i20 are proporții diferite față de modelul anterior fiind cu 30 mm mai lat, 5 mm mai lung și 24 mm mai puțin înalt. Volumul portbagajului a crescut, având acum cu 25 litri mai mult, având acum un volum de 351 litri. Modelul va concura direct cu Ford Fiesta, Opel Corsa sau Renault Clio.

La interior, noul Hyundai i20 are acum planșă de bord digitală și un display tactil central. Ambele ecrane au 10.25 inch.

Hyundai a publicat mai multe imagini cu prototipul versiunii i20 N din timpul testelor desfășurate la Arjeplog, în nordul Suediei. Alături de echipa de testare a fost chiar și pilotul de raliuri Thierry Neuville, membru al echpiei Hyundai ce concurează în Campionatul Mondial de Raliuri.

Hyundai nu a dat, însă, detalii despre partea tehnică, dar cel mai probabil va folosi un propulsor turbo de 1.6 litri ce va livra cel puțin 200 CP.

Via Autoexpress

Adaugati comentariu