Primele imagini cu SUV-ul lui Putin Aurus Komendant la înregistrarea patentului

Primele imagini cu SUV-ul lui Putin Aurus Komendant la înregistrarea patentului

Marca rusească de lux Aurus continuă să își dezvolte gama. După limuzina de lux Aurus Senat și vanul Arsenal, brandul rusesc prezintă SUV-ul Aurus Komendant. În plan se află și un cabriolet 

Așa cum a promis, brandul rusesc de superlux care se vrea un concurent al lui Rolls-Royce își extinde gama. După limuzina de lux, Putin va avea ocazia să se bucure și de un SUV de lux numit Aurus Komendant.

Primele fotografii ale noului SUV de lux au putut fi văzute în dosarul de patent. Nu este nicio surpriză că designul urmărește liniile lui Senat și Arsenal, iar ca dimensiuni, Komendant este situat între ele.

Modelul are o grilă a radiatorului uriașă care se extinde mult în jos, fiind evidentă inspirația de la Rolls-Royce Cullinan. Apoi, remarcăm farurile subțiri, capota nervurată și formele angulare tipice de asemenea tot lui Rolls.
Spatele este clasic cu stopuri care se prelungesc și pe hayon și rulează pe jante de 20 inci. Din fotografii se observă o gardă la sol destul de mare care cu siguranță depășește 20 cm.

Motor V8 bi-turbo cu 600 CP și tracțiune integrală

Komendant beneficiază de același motor ca și Aurus Senat: un V8 bi-turbo de 600 CP și 880 Nm despre care revista germană auto motor und sport crede că este de origine Porsche. Mootrul este cuplat cu o transmisie automată cu 9 trepte și dispune de tracțiune integrală.

SUV-ul preia interiorul de la Senat cu un ecran extra lat unic pentru indicatoarele de bord și sistemul multimedia acesta din urmă fiind controlat de un controller care pare a fi preluat de la BMW. Oferă 5 locuri iar în spate pasagerii dispun de ecrane LCD montate pe spătarele scaunelor din față.

Primele imagini cu SUV-ul lui Putin Aurus Komendant la înregistrarea patentului

Aurus Komendant va ajunge pe piață la finalul lui 2021 sau începutul lui 2022 și are șanse să devină cel mai vândut model din gamă asta doar dacă rușii îl vor produce în serie mare. Ca și în cazul celorlalte modele, numele Komendant provine de la un turn al Kremlinului.

Adaugati comentariu