Primele imagini cu viitoarea generație Dacia Sandero. Când poate fi comandată?

Dacia Sandero (2)

Europa vânează momentul în care noua Dacia Sandero va putea fi comandată. Cea mai ieftină mașină disponibilă pe “Bătrânul continent” a fost surprinsă în teste.

Au apărut primele imagini spion cu Dacia Sandero 2021. Viitoarea generație a mașinii low-cost se află pe piață din 2012, cu modificări minore de design. Look-ul, departe de tendințele actuale nu i-a afectat însă, popularitatea. Luna trecută a fost lider în clasamentul vânzărilor în clasa sa. De-a lungul celor șapte ani de existență, Sandero a câștigat teren datorită prețului mic.

Rămâne de văzut dacă Sandero va primi, de anul viitor, o imagine modernă. Stratul gros de camuflaj nu permite identificarea detaliată a modificărilor. Dar prototipul prezentat de Autocar.co.uk pare să păstreze proporțiile modelului consacrat. Capota însă, pare acum redesenată, partea frontală pare mai bombată, iar mânerele portierelor par să fie, de asemenea, noi. Designerii  au mutat mai sus linia mediană care străbate profilul mașinii, pentru a-i asigura un look mai robust.

Dacia Sandero (1)

Micul hatchback românesc va fi dezvăluit spre sfârșitul anului viitor și va putea fi comandat începând cu prima parte a anului 2021.

Nu există informații referitoare la platformă și nici la motorizări, dar Renault plănuiește ca, până în 2022, 80% dintre modelele grupului să aibă la bază noua platformă CMF-B. Este arhitectura care a debutat odată cu noul Clio și care stă și la baza noilor Renault Captur, prezentat în această toamnă, și Nissan Juke, dezvăluit luna aceasta.

Dacia Sandero va arăta ca un OZN? Așa a desenat-o un designer

Așa că rămâne de văzut dacă Sandero va fi pe lista de mașini care vor primi platforma. Cel mai important aspect pentru grupul auto este ca viitoarea Dacia Sandero să rămână în aceeași categorie de prețuri pentru a-și păstra popularitatea. În Marea Britanie, mașina românească are un preț de pornire de 6.995 de lire sterline. În Franța, pleacă de la 8.190 de euro, în timp ce la noi, discuțiile încep de la 7.620 de euro.

Sursă foto: Autocar.co.uk

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top