Dacia Sandero va arăta ca un OZN? Așa a desenat-o un designer

Dacia Sandero Stepway (3)

Dacia Sandero, comercializată, pe unele piețe, sub denumirea de Renault Sandero, ar putea ului lumea cu un look incredibil. Un designer și-a imaginat o versiune din viitor.

Randarea digitală realiată de designerul Luiz Dias a “desenat” următoarea generație Dacia Sandero, în versiune Stepway. Cu gardă la sol, linii îndrăznețe și jante de mari dimensiuni, Sandero arată ca un super-mini veritabil.

Dacia Sandero Stepway (4)

Test drive Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi – Hai afară la zăpadă

Abordarea este cu atât mai interesantă cu cât mașina primește elemente de design tipice gamei Renault, cu lumini de zi cu tehnologie LED, în forma literei C și jante în două nuanțe, argintiu și negru, cu design asemnătător cu cel al jantelor care există deja în gama producătorului francez.

Englezii au testat Dacia Sandero Stepway. Ce spun despre mașina noastră?

Partea posterioară este individualizată de un eleron venit în prelungirea acoperișului, de stopurile unite cu o bandă luminoasă LED și de un difuzor care optimizează fluxul de aer.

Ceea ce surprinde din profil este linia plonjată a acoperișului, care îi conferă mașinii un look de SUV coupe de clasă mică.

Dacia Sandero Stepway (2)

Designerul propune această abordare pentru Sandero Stepway din viitor. Mașina pe care el și-o imaginează ar ajunge pe șosele în 2025. Schițele sale vin la timp. Sandero chiar se pregătește de o nouă generație, care, cel mai probabil, va vedea lumina zilei anul viitor. Viitorul look al mașinii românești este un subiect dezbătut intens de presa franceză.

Dacia Sandero Stepway (1)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top