Primele imagini REALE cu noul Volkswagen Golf. A ajuns pe internet înaintea prezentării oficiale!

Noul Volkswagen Golf Mk8 (5)

Noul Volkswagen Golf a ajuns pe internet cu aproape zece zile înaintea prezentării oficiale. Imaginile au devenit virale. Nemții și-ar fi dorit ca designul noii generații să rămână secret până săptămâna viitoare.

Golf Mk8 trebuia să fie cel mai bine păstrat secret de la Volkswagen în această toamnă. Dar se pare că o greșeală a dat peste cap planurile companiei. O pagină a fanilor din Republica Cehă a publicat o serie de fotografii cu noua generație a compactei germane.

Noul Volkswagen Golf Mk8 (3)

Vedem astfel în premieră forma exactă a blocurilor optice, pe care nemții le ascundeau cu benzi de camuflaj, în cazul prototipurilor surprinse în teste, pe drumurile publice, de către fotografii spion. Acestea par să fie unite printr-o bară cromată care străbate grila. Alte bare orizontale străbat partea inferioară, de sub bară, acestea fiind vopsite parțial în culoarea caroseriei. La noul model, oglinzile par montate mai jos, pe portiere.

Interiorul high-tech este asul din mâneca producătorului auto german. Planșa de bord are un aspect minimalist, cu foarte puține butoane fizice, funcțiile acestora fiind preluate de ecranele duale, pe care le vor primi versiunile cu echipări superioare. Acestea vor reda instrumentarul de bord digital, sistemul multimedia și numeroase funcții de control. Modelul va primi și un head-up display nou, dar și control vocal, care va fi activat prin rostirea salutului “Hey, Volkswagen!”

Noul Volkswagen Golf Mk8 (4)

Imaginile ajunse din greșeală pe internet demonstrează că mașina își va păstra proporțiile. Săptămâna trecută, AutoExpert a dezvăluit dimensiunile exacte ale noii generații Volkswagen Golf, pe care le puteți vedea AICI:

EXCLUSIV: totul despre VW Golf VIII

Prezentarea oficială a noului Golf este programată pentru data de 24 octombrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Wolfsburg.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top