Primele imagini teaser cu noul SUV Maserati Grecale

Maserati a publicat primele imagini teaser cu viitorul SUV Grecale: câteva cadre neclare cu versiunea prototip.

Maserati va adăuga un al doilea model SUV în gama sa de modele în a doua parte a acestui an. Până la lansarea oficială, producătorul italian a publicat câteva cadre teaser cu versiunea prototip a modelului.

maserati-grecale-teaser-2-autoexpert.ro

Maserati Grecale – al doilea SUV în gama constructorului italian

Maserati Grecale va fi mai mic față de actualul SUV Levante. Numele este inspirat de numele unui curent de vânt din Marea Mediterană. Noul model face parte din planul de revitalizare a mărcii alături de supercarul MC20.

Modelul Grecale mai are de trecut prin testele de șosea ca parte a reglajelor finale înainte de lansarea versiunii de serie. Grecale va fi un rival direct pentru modele ca Porsche Macan sau Alfa Romeo Stelvio. De altfel, modelul va fi fabricat în aceeași uzină cu modelul Stelvio, la Cassino, în Italia.

maserati-grecale-teaser-1-autoexpert.ro

Modelul Maserati Grecale împarte platforma tehnică cu Stelvio și va aveași o versiune full-electrică începând cu anul 2022.

Brandul italian de lux spune că modelele SUV vor constitui 70% din vânzările mărcii până în 2025, în timp ce sedanurile vor alcătui 15%, iar modelele sport 5%.

Din 2023/2024, Maserati va introduce generații noi și pentru modelele Levante și Quattroporte, inclusiv cu versiuni electrice.

Via Maserati

Adaugati comentariu