Primele stații de încărcare de 300 kW au fost inaugurate în rețeaua Moon Power

Moon Power, rețeaua de stații de încărcare deținute de Porsche România, a anunțat inaugurarea primelor două stații de 300 kW din România.

Rețeaua de stații de încărcare pentru mașini electrice din România este formată în marea majoritate din stații de 50 kW. Cea mai puternică stație de până acum se găsește la Târgu Mureș și face parte din rețeaua Renovatio și oferă 150 kW.

Stații de încărcare de 300 kW pentru mașini electrice

În rețeaua Moon ce se regăsește la dealerii Porsche România, cele mai puternice stații de încărcare aveau 75 kW. De câteva zile au fost inaugurate două stații DC cu încărcare rapidă ce oferă 300 kW. Una este amplasată la Porsche București Vest 2, pe șoseaua de centură, iar a doua stație este amplasată la dealerul Porsche Timișoara, pe Calea Lugojului 136.

Stațiile pot fi accesate și de clienții Renovatio, prin intermediul aplicației mobile Renovatio e-charge.

Brandul Moon Power este deținut de Allmobil GmbH, parte a Porsche Holding Salzburg. Stațiile Moon pot fi comandate online sau achiziționate prin rețeaua de dealeri Porsche România. Gama de produse cuprinde de la de la încărcător mobil până la stații de încărcare de mare putere, cu capacitate de stocare. Puterile variază de la 11kW până la 300kW.

Prețurile stațiilor de uz casnic variază de la 800 la 1.400 de euro, în funcție de putere și dotări.

În cazul în care stațiile de uz casnic Moon Basic, Moon Connect și MOON2GO vor fi comandate ca accesorii împreună cu mașina, acestea pot fi incluse în pachetele de finanțare oferite de Porsche Finance Group.

Via Moon Power

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top