Primul catalog de e-mobilitate apare la finalul lui septembrie

AutoExpert Media va lansa la finalul lui septembrie primul catalog de e-mobilitate de pe piața românească. 

După succesul catalogului SUV AutoExpert care de patru ani încoace prezintă în fiecare an toate modelele de SUV-uri de pe piața românească, AutoExpert Media va edita la finalul acestei luni primul catalog de e-mobilitate de pe piața românească.

Urmare a boom-ului mașinilor cu propulsie neconvențională, catalogul e-mobilitate va prezenta toate modelele care se alimentează la priză de pe piața noastră: electrice și Plug-In Hybrid.

În acest sens am realizat o ședință foto la Academia Titi Aur în care am strâns la un loc câte un model electric și Plug-In Hybrid reprezentativ din fiecare segment.

catalog e-mobilitate
Pe lângă partea de catalog cu prezentarea modelelor electrice și Plug-In Hybrid vom avea un test comparativ cu mai multe mijloace de propulsie neconvenționale de la trotinete și biciclete electrice până la scutere și motociclete electrice, prezentarea unor cvadricicluri lansate în ultimul timp, un amplu material despre Formula E dar și numeroase teste cu modele noi electrice și Plug-In Hybrid.

Din lunga listă de teste amintim Mazda MX-30, Peugeot e-2008, Peugeot e-208, Mercedes eVito, Renault ZOE ZE 50, Volvo XC40 Recharge, Opel Grandland X Hybrid 4, Mercedes C 300 de, Citroen DS3 E-Tense, BMW X3 xDrive 30e, Honda e, dar și câteva teste comparative în premieră.

Vom avea de asemenea un calendar al viitoarelor modele electrtce și Plug-In Hybrid și o situație a vânzărilor de modele electrice și Plug-In Hybrid de pe piațaeuropeană în 2019.

Vom prezenta și planurile de electrificare ale constructorilor cu direcțiile de dezvoltare pentru anii ce urmează.

Adaugati comentariu