Primul segment din autostrada A2 a fost reabilitat

A10

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a finalizat reabilitarea primului sector pe autostrada A2 București – Constanța.

CNAIR a început la jumătatea lunii februarie un program pentru reabilitarea căii de rulare a autostrăzii A2. Durata totală a proiectului este de doi ani.

Lucrările se desfășoară pe ambele sensuri de rulare între km 12 și km 36. Constructorul a anunțat că a finalizat lucrările pe primul tronson, situat între km 12 și 17.

Lucrările au vizat frezarea dalelor de beton, repararea rosturilor și a dalelor degradate și reasfaltarea în două straturi a căii de rulare.

Câţi kilometri de autostradă s-au construit în 2018

S-au aplicat și marcajele rutiere necesare, iar circulația a fost deschisă din nou pe acest prim segment din autostrada A2, precum și prin nodurile rutiere de la intersecția cu DNCB și Cernica.

CNAIR spune că, conform contractului, finalizarea lucrărilor la primul tronson ar fi trebuit finalizate pe 30 aprilie.

Lucrările continuă pe al doilea segment de 24 km ajutate și de faptul că traficul a scăzut din cauza restricțiilor de circulație impuse de pandemia de coronavirus. Inițial, CNAIR anunțase că lucrările vor fi întrerupte în perioada 1-3 mai pentru a facilita traficul celor care vor dori să își petreacă weekendul la mare, dar cel mai probabil acest lucru nu va mai fi valabil.

A început construcția autostrăzii Pitești-Sibiu

via CNAIR

Adaugati comentariu