Programul Rabla pentru persoane juridice, prelungit. AFLĂ până când

Programul Rabla 2017 va fi prelungit cu câteva zile, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), derogarea fiind valabilă exclusiv pentru persoanele juridice.

Astfel, acceptarea proprietarilor persoane juridice în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus va fi posibilă până la data de 6 decembrie. În cursul acestui an, entitățile persoane juridice au mai beneficiat de o prelungire a perioadei de înscriere, de la 29 septembrie la 30 noiembrie.

Pentru Programul Rabla Clasic, cuantumul primei de casare este de 6.500 lei și se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 130 g CO2/km.

„Rabla” continuă şi în 2018

În cadrul Programului Rabla Plus, se acordă un ecotichet de 45.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau 20.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou hibrid plug-in cu sursa de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km.

Prima de casare oferită în cadrul Programului Rabla Clasic se poate cumula cu ecotichetul prevăzut de Programul Rabla Plus. În cazul în care solicitantul casează o mașiă mai veche de 8 ani și decide să achiziționeze un autovehicul nou electric, beneficiază atât de prima de casare de 6.500 lei, cât și de ecotichetul de 45.000 lei, iar dacă opteaza pentru un autovehicul hibrid plug-in va primi prima de casare de 6.500 lei și ecotichetul de 20.000 lei.

Top 10 mașini ieftine prin programul Rabla 2017

Adaugati comentariu