Programul Rabla se întoarce – Cea mai ieftină Dacia nouă costă cât una rulată

Cea mai ieftin Dacia

Veste excelentă pentru românii care vor o mașină nouă super accesibilă! Programul Rabla se întoarce. Prima de casare se oferă din nou, de azi, tuturor acelora care renunță la mașina mai veche de 8 ani pentru a achiziționa un automobil cu emisii reduse. Dacia propune o mașină nouă la preț de mașină rulată.

Guvernul a suplimentat bugetul acordat Programului Rabla, iar noua sesiune începe astăzi cu oferte de nerefuzat. Încă 135 de milioane de lei au fost alocate în vederea reînnoirii parcului auto, ceea ce echivalează cu 20.000 de tichete.

Cea mai ieftina Dacia

Programul Rabla se întoarce și cu el, super-ofertele dealerilor auto din România. Astfel, cea mai ieftină Dacia costă 5.990 de euro, cu TVA inclus. Este un preț trecut în contul modelului Logan SCe 73, cu motor de 1.0 litru pe benzină, care dezvoltă, așa cum îi spune denumirea, 73 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Linia de echipare este Acces și aduce faruri de zi cu LED, funcție Start&Stop și asistență la plecare din rampă.

Pentru cine are un tichet Rabla și vrea un Duster, discuțiile pornesc de la 11.990 de euro pentru noua versiune entry-level din gamă.

Cea mai ieftina Dacia - Duster

SUV-ul oferit pentru acest preț vine cu noul motor TCe 100 și linie de echipare Essential. Sub capotă se regăsește unitatea din gama Clio, derivată direct din motorul de 1,33 litri, dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler pentru clasa compactă de la Mercedes-Benz, pentru Renault Kadjar, Nissan Qashqai și Dacia Duster.

Prima de casare rămâne la 6.500 de lei. Cum poți să ajungi să primești 9.200 0de lei de la stat, vezi AICI >>>

Adaugati comentariu