Rafael Nadal conduce Kia Stinger pe circuit. Emoții mai mari ca la meciuri?

Rafael Nadal Kia Stinger

Rafael Nadal a primit o Kia Stinger, chiar înainte de a decola spre Australian Open. Jucătorul spaniol este imaginea casei sud-coreene încă din 2004.

Kia i-a dat un Stinger nou-nouț numărului 1 mondial Rafael Nadal. Spaniolul a primit cheia mașinii chiar din mâinile președintelui Kia Motors Iberia, Yangseop Gil. Acesta a adus automobilul la academia pe care Nadal a fondat-o în orașul natal Manacor din Mallorca.

“Nadal este cel mai bun ambassador la care un brand poate visa și am avut privilegiul de a fi crescut împreună. Rafa este imaginea stabilității, a efortului, a modestiei și a pasiunii. Acestea sunt valori pe care le avem în comun. Suntem onorați să-i oferim cheile noului Stinger, unul dintre cele mai suprinzătoare și incitante modele din gama noastră.”

Cea mai tare Kia de serie din istorie, Stinger este disponibilă cu motor turbo de 2.0 litri pe benzină cu 255 CP, cu un V6 twin-turbo de 3,3 litri cu 370 CP și cu propulsor turbodiesel de 2.2 litri. Deși nu a confirmat oficial, Nadal a primit, se pare, cel mai puternic dintre modele. Și l-a dus, unde era de așteptat, pe circuit, unde o echipă specializată i-a măsurat pulsul și l-a comparat cu cel din timpul partidelor decisive.

VIDEO

Citește pe MissAuto despre povestea de dragoste dintre Kia și Rafa Nadal.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top