Ram 1500 REV – pick-up electric cu tracțiune integrală

Americanii de la Ram, divizia mărcii Dodge care se ocupă cu modele pick-up și utilitare, au prezentat versiunea de serie a modelului electric Ram 1500 REV.

Pick-up-urile electrice au devenit o realitate pe piața nord-americană după lansările Ford F-150 Lightining, Chevrolet Silverado EV sau Rivian R1-T. Al treilea mare constructor american de pick-up-uri se alătură trendului prin lansarea modelului Ram 1500 REV.

Ram 1500 REV – pick-up electric

Pick-up-ul din Grupul Stellantis a fost anunțat de un concept similar numit 1500 Revolution, care a fost prezentat la începutul anului. Versiunea de serie a fost prezentată în cadrul Super Bowl 2023, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din Statele Unite ale Americii.

Noul Ram 1500 REV vine cu un design agresiv, dominat în partea frontală de semnătura luminoasă specifică. În spate, Ram folosește stopuri în formă de L și sigla Ram supradimensionată.

Noul model folosește platforma STLA la 800 V din cadrul Grupului Stellantis. Modelul suportă încărcări rapide de până la 350 kW, dar americanii nu au publicat încă date tehnice complete pentru noul model pick-up. Știm doar că acesta va folosi două motoare electrice pentru a avea tracține integrală.

Producția de serie pentru noul model Ram 1500 REV va începe în 2024.

Via Ram Trucks

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Cupra SUV 2024 autoexpert.ro

Schimbări majore la Seat și Cupra

Seat S.A. a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele financiare pe anul fiscal 2022. Dincolo de asta, discuțiile

Scroll to Top