Recall Skoda pentru Kodiaq și Karoq: problemă la pedala de frână

skoda karoq 2021 - autoexpert.ro

Skoda a emis o rechemare în service pentru 14.000 de exemplare Kodiaq și Karoq ce pot prezenta probleme la pedala de frână.

Skoda va rechema în service 14.000 de exemplare din gama modelelor Kodiaq și Karoq. Cele două SUV-uri ar putea prezenta probleme la pedala de frână. Recall-ul este valabil pentru mai multe țări din Europa, inclusiv Cehia, unde vor fi rechemate 1.700 de exemplare.

Recall pentru 14.000 exemplare Kodiaq și Karoq

Toate mașinile implicate în recall sunt fabricate în 2020 și au transmisie automată. Este posibil ca problema să afecteze și alte mărci din cadrul Grupului Volkswagen, urmând să fie verificate peste 60.000 de automobile pe plan global, inclusiv de la Audi, Seat și Volkswagen.

skoda kodiaq 2021 - autoexpert.ro

Pe piața din România vor fi rechemate 196 de exemplare Skoda Kodiaq și Karoq. Dealerii mărcii vor informa clienții afectați de rechemarea în service.

Skoda Karoq a fost lansat în toamna lui 2017 și este SUV-ul compact din oferta cehilor, fiind urmașul modelului Yeti. Modelul folosește platforma MQB și este similar din punct de vedere tehnic cu modele ca Seat Ateca sau Volkswagen Tiguan.

Skoda Kodiaq este cel mai mare SUV din oferta constructorului ceh, prezent în gamă încă din 2016.

Recall pentru Hyundai Kona Electric

Via Agerpres

 

Adaugati comentariu