Renault Arkana, în România de la 25.540 euro

Renault Arkana autoexpert.ro

Noul model Renault Arkana va fi disponibil și în România. În primă fază, începând cu 27 aprilie, se deschid precomenzile.

Renault Arkana este un SUV-coupe cu ampatamentul mai mare decât compactul Kadjar. Drept urmare, deși este construit pe platforma CMF-B, comună cu modelele Clio și Captur, Arkana are un spațiu la genunchi generos în spate. Lungimea totală este de 4568 mm.

Renault Arkana autoexpert.ro

Versiunea pentru Europa are un gabarit mai mare decât cea pentru Rusia, care este construită pe platforma Daciei Duster. Motivul adoptării platformei CMF-B pentru Europa este legat de posibilitatea montării celor mai noi sisteme de asistență.

În primă fază, sunt disponibile 20 de exemplare dintr-o serie specială, ce pot fi echipate cu motoarele TCe 140 EDC și E-TECH 145. Ele sunt dotate cu tapițerie din piele, scaune încălzite, Rear Cross Traffic Alert, vopsea metalizată și sistem multimedia cu ecran de 7 inchi și navigație, sau, opțional, cu ecran de 9,3 inchi și sunet Bose. Aceste exemplare pot fi comandate exclusiv online, începând cu 27 aprilie, apăsând aici.

Renault Arkana, de la 25.540 euro

Prețul de pornire pentru versiunea TCe 140 EDC ZEN, echipată, în plus, cu dotările suplimentare de mai sus (primele 20 de vehicule), va fi de 25.540 euro în România. Arkana E-TECH 145 pornește de la 26.390 euro. De menționat că este disponibilă și versiunea RS Line, care poate fi comandată împreună cu oricare dintre cele două motorizări, la prețuri începând cu 28.890 euro.

Renault Arkana autoexpert.ro

Comenzile pentru toate celelalte versiuni (fără pachetul de dotări promoțional) se vor deschide pe 10 mai. Vor fi disponibile trei motorizări. Cea de bază va fi TCE 140 EDC (140 CP).

Al doilea motor va fi TCe 160 EDC (160 CP). La fel ca și cel de bază, și acesta are 1,33 litri turbo și este dotat cu tehnologie micro-hybrid pe 12 V.  De asemenea, Renault Arkana va fi disponibil și cu sistemul hibrid E-TECH de pe Clio, care dezvoltă 145 CP.

 

 

Adaugati comentariu