Renault Kangoo Van E-Tech Electric: baterie de 45 kWh și 300 km autonomie

Renault a anunțat oficial că noul Kangoo Van va avea o versiune E-Tech Electric propulsată de un motor de 122 CP și o bateri de 45 kWh.

Gama utilitarei ușoare Renault Kangoo Van va primi în curând și o versiune electrică. Noul Kangoo Van a fost prezentat oficial în luna martie, noul model aducând o serie de inovații în domeniul transportului urban.

Renault Kangoo Van E-Tech Electric

Prima este numită ”Open Sesame, by Renault”. Este o echipare opțională disponibilă pe partea dreaptă a mașinii la modelul cu lungime standard și două locuri. Open Sesame permite o deschidere laterală de 1.446 mm, de două ori mai mare ca înainte, prin eliminarea montantului central. Portiera pasagerului se deschide la 90 grade, iar scaunul poate fi rabatat.

A doua inovație este numită Easy Inside Rack și constă într-un raft retractabil aflat în zona superioară a zonei cargo. Aici se pot stoca obiecte lungi între 2 și 2.5 metri. Kangoo Van dispune de o capacitate de încărcare ce poate ajunge la 3.9 mc și o sarcină utilă de 600 kg (varianta scurtă) sau 1000 kg (varianta lungă).

Gama va fi îmbogățită cu o versiune electrică numită Kangoo Van E-Tech Electric. Motorul folosit are 122 CP și 245 Nm și este alimentat de o baterie de 45 kWh. Renault spune că autonomia noului model utilitar va fi de 300 kilometri.

Modelul dispune de charger de 11 kW pentru alimentări la stații AC, unde o încărcare completă durează 3 ore și 50 minute. Modelul suportă și încărcări rapide de până la 80 kW (opțional).

Modelul dispune de trei tipuri de frânare regenerativă: saling, drive și brake. În locul panșei de bord, Kangoo E-Tech are un display digital preluat de la modelul Zoe.

Capacitatea de transport este identică cu modelul Kangoo Van cu motor convențional: volum de încărcare de 3.9 metri cubi și o sarcină utilă de 600 kilograme.

Via Renault

Adaugati comentariu