Renault Koleos primește o serie de îmbunătățiri pentru 2021

Renault a adus o serie de modificări modelului Koleos, la doar un an după faceliftul lansat la jumătatea anului trecut.

Renault a operat o serie de modificări și îmbunătățiri pentru cel mai mare SUV din gama sa: Koleos. SUV-ul primește blocuri optice și stopuri modificate, o nouă culoare pentru caroserie și sisteme noi de asistență.

Modelul Renault Koleos a trecut printr-un facelift important la jumătatea anului trecut, iar acum constructorul francez a mai operat o serie de îmbunătățiri. Blocurile optice au acum o nouă semnătură luminoasă, iar stopurile folosesc tehnologia LED.

În echipările de top, modelul folosește acum semnalizări dinamice 3D LED. În plus, a fost adăugată o nouă nuanță de culoare pentru caroserie: Highland Grey.

La interior, Koleos primește o nouă tapițerie de piele și inserții de lemn pentru bord.

Gama de motorizări a fost simplificată, clienții putând alege între motorizarea TCe 160 benzină (1.33 litri și 160 CP) alături de cutia de viteze automată EDC sau motorizarea diesel Blue dCI 190 (2.0 litri și 190 CP) cu cutie de viteze Xtronic.

Koleos mai primește sistem de asistență pentru coborârea pantelor (Hill Descent Control) ce poate fi folosit în off-road la viteze între 5 și 30 km/oră fără ca cel de la volan să acționeze pedala de frână.

Via Renault

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top