Renault Megane E-Tech electric: primele imagini teaser

Renault a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul model electric compact ce va purta numele Megane E-Tech. Modelul va fi lansat oficial anul viitor.

Renault a publicat primele imagini teaser cu viitorul său model electric compact, Megane E-Tech. Este modelul de serie bazat pe conceptul Megane eVision, prezentat în toamna anului trecut.

Renault Megane E-Tech Electric, lansare în 2022

În imagini putem distinge partea din spate a mașinii ce afișează noul logo al mărci franceze, și designul stopurilor înguste unite de o bandă LED. Alte două imagini ne arată cțteva detalii de la interior, inclusiv un ecran generos montat pe verticală.

Noul model Megane E-Tech Electric nu este înrudit cu actualul model Megane cu motor termic. Noul model va fi construit pe platforma CMF-EV a grupului Renault-Nissan-MItsubishi, platoformă folosită și de actualul model SUV Nissan Ariya. În versiunea concept prezentată de Renault, modelul folosea o baterie de 60 kWh și un motor electric de 215 CP și 300 Nm. Autonomia anunțată pentru concept era de 451 kilometri.

Via Renault

Adaugati comentariu