Renault Megane Sedan facelift: informații și fotografii oficiale

Renault a publicat primele imagini oficiale cu noul Megane Sedan facelift: modelul compact primește un refresh optic, motorizări pe benzină și diesel și un interior îmbunătățit.

Renault Megane facelift a fost lansat în luna februarie a anului 2020, iar acum a venit rândul variantei sedan să priimească un refresh. Megane Sedan este comercializat doar pe anumite piețe, printre care și România.

Noul model primește updateul de design de la modelul hatchback, faruri LED Pure Vision și stopuri cu semnalizări dinamice. Sunt disponibile jante de la 16 la 18 inch, iar caroseria poate fi configurată într-una din cele șapte nuanțe de culoare.

Nu există încă imagini cu interiorul modelului Megane Sedan facelift, dar sunt preluate elementele de la hatchback: planșă de bord digitală cu display de 10.2 inch și display central de 9.3 inch amplasat vertical ce suportă Apple CarPlay și Android Auto.

Gama de motorizări include motorul TCe de 1.0 litru și 115 CP asociat cu cutie de viteze manuală cu șase trepte. Este disponibil și motorul 1.3 TCe de 140 CP ce poate fi configurat împreună cu cutia manuală cu șase trepte sau automată EDC cu șapte trepte.

Există și versiune diesel cu motor 1.5 Blue dCi de 115 CP.

Noul Renault Megane Sedan facelift este comercializat în Arabia Saudită, Bulgaria, Croația, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Ungaria, Irlanda, Israel, Letonia, Lituania, Maroc, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tunisia, Turcia și Ucraina.

Via Renault

Adaugati comentariu