Renault Talisman 2020, un facelift subtil de tehnologizat

Renault Talisman 2020, un facelift subtil de tehnologizat

Renault a dezvăluit primele imagini și informații despre versiunea cu facelift Talisman 2020. Modelul din segmentul D vine în Europa cu o semnătură luminoasă modernă și multiple tehnologii noi. Lansarea pe piață este programată pentru iunie 2020.

Constructorul francez a decis să adopte strategia teutonă, păstrând reviziile vizuale la un minim acceptabil. În partea frontală Talisman 2020 se prezintă cu o grilă a radiatorului modificată subtil și un nou profil pentru bară. Marea noutate o reprezintă includerea configurației full LED pe întreaga gamă. În plus, versiunile cu faruri adaptive au parte de tehnologie LED Matrix Vision și semnale dinamice. În spate, Talisman 2020 primește o antenă „aripioară de rechin” și stopuri LED cu grafică nouă și bandă cromată decorativă.

Renault Talisman 2020, un facelift subtil de tehnologizat

Schimbările exterioare mai includ și o gamă nouă de jante din aliaj de 17, 18 sau 19 inch – plus o serie extinsă de culori: Baltic Grey, Vintage Red, sau Highland Grey. La interior modificările estetice sunt la fel de subtile. Renault propune noi lumini ambientale, mai multe decorații cromate și o finisare „ceruse wood” pentru versiunea de top Initiale Paris.

Talisman este mai ușor de conectat

În schimb, pachetul tehnologic cunoaște schimbări majore. Șoferul primește un nou instrumentar de bord complet digital. Acesta poate fi personalizat și vine standard începând cu echiparea Intens cu display de 10,2 inch. În plus, volanul are comenzi noi iar ecranul central de 7 sau 9,3 inch include de acum noul sistem de infotainment „Easy Link” și ecosistemul conectat „Easy Connect”.

Renault Talisman 2020, un facelift subtil de tehnologizat

Gama de sisteme de asistență și siguranță (ADAS) de pe Talisman 2020 a fost și ea îmbunătățită. Renault oferă sisteme conforme cu Nivelul 2 SAE de autonomie. Noul „Highway & Traffic Jam Companion” combină tempomatul adaptiv cu sistemul „Lane Centering Assistance”. Acesta funcționează și pe viraje, fiind disponibil între 0 și 160 km/h.

Renault Talisman 2020, un facelift subtil de tehnologizat

Funcția „Active Emergency Braking System (AEBS)” include de acum și detecție a pietonilor și bicicliștilor. Gama de motorizări rămâne neschimbată. Aceasta include TCe-urile de 160 și 225 CP. Variantele diesel sunt Blue dCi de 120, 150, 160 și 200 CP.

Adaugati comentariu