Renault Trafic facelift: refresh optic pentru van-ul francez

Renault a publicat imagini cu noul model Trafic facelift. Van-ul dedicat transportului de pasageri primește un refresh optic și motoare diesel de până la 170 CP.

Renault a operat un facelift pentru modelul Trafic, van-ul dedicat transportului de pasageri. Noul model primește o serie de updateuri estetice, un interior ceva mai mare, sisteme de asistență și motorizări diesel de până la 170 CP.

Modelul Renault Trafic facelift include versiunile Trafic Combi și Trafic SpaceClass.

În partea frontală se remarcă spoilerul redesenat, grila nouă și farurile full LED cu semnătură luminoasă pe timp de zi în forma literei C.

Trafic facelift poate primi jante de aliaj de 17 inch, oglinzi rabatabile electric, iar caroseria poate fi vopsită într-una din cele șapte nuanțe disponibile, inclusiv Rouge Carmin.

La interior, Renault Trafic primește un nou schimbător de viteze, un display central de dimensiuni mai mari (8 inch) și sistemul multimedia EasyLink compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Renault Trafic poate transporta 9 pasageri și oferă un spațiu pentru cargo de 1.8 metri cubi.

În ceea ce privește motorizările, Trafic Combi și SpaceClass pot fi configurate cu trei motorizări diesel cu puteri de 110, 150 sau 170 CP. Varianta de top poate fi asociată exclusiv cu cutia de viteze automată EDC.

Trafic mai primește și o serie de sisteme de asistență:  Adaptive Cruise Control, Active Inter-City Emergency Braking, Lane Departure Warning sau Blind Spot Warning.

Test drive Renault Master facelift

Adaugati comentariu