Restricții rutiere în București. Parada de 1 Decembrie dă circulația peste cap

Parada 1 Decembrie restricții rutiere

Se pregătesc restricții rutiere de 1 Decembrie, care vor da din nou traficul peste cap în București, așa cum au făcut-o și sâmbătă, pe 24 noiembrie, atunci când au avut loc repetițiile.

Ziua Națională vine la pachet cu o serie de restricții rutiere, înainte și pe durata parade militare, care va avea loc pe Bulevardul Kiseleff.

Acestea sunt arterele de circulație închise pe 1 Decembrie.

  • Între orele 4:00 și 16:00, va fi închisă circulația pe axul central și banda I pe Șoseaua Kiseleff, între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, benzile I și II pe Șoseaua București-Ploiești, pe sensul de mers de la Piața Presei Libere către Fântâna Miorița, dar și benzile III și IV pe Șoseaua București-Ploiești, pe sensul de mers de la Fântâna Miorița către Piața Presei Libere.

Va fi închis parțial și Pasajul Presei Libere, dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf.

  • Între orele 7:00 și 16:00, va fi închisă total circulația pe Șoseaua Kiseleff, între Piața Presei Libere și Piața Victoriei, până la semaforul dintre Bulevardul Aviatorilor și Strada Paris, pe străzile adiacente, precum și pe Strada Alexandru Constantinescu, între Bulevardul Mărăști și Arcul de Triumf, Bulevardul Mareșal Averescu între Bulevardul Mărăști și Arcul de Triumf, Bulevardul Constantin Prezan între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, Strada Primo Nebiolo, Strada Arhitect Ion Mincu, Strada Docenților și Strada Barbu Delavrancea.
  • Vor exista restricții temporare de trafic și pe Bulevardul Poligrafiei, pe Bulvardul Mărăști și pe Strada Clucerului, pentru deplasarea tehnicii și personalului care participă la defilare.
  • Între orele 7:00 și 16:00, nu se va circula pe banda I a Bulevardului Ion Mihalache, între Bulevardul Nicolae Titulescu și Strada Turda.Citește și cum a fost în trecut:

    Parada de 1 Decembrie: Restricții de trafic în București
  • În data de 30 noiembrie, începând cu ora 10:00, și până pe 1 Decembrie, ora 20:00, vor exista restricții de circulație pe strada Alexandru Constantinescu, banda I, pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf către Mănăstirea Cașin și pe Șoseaua Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf. De la ora 14:00, benzile I și II din Piața Arcul de Triumf, sensul de mers dinspre Bulevardul Constantin Prezan către Piața Presei Libere.
  • Pe 1 Decembrie, în orele 6:00 și 16:00, nu se va circula pe banda I a Bulevardului Aviatorilor, între intersecția Bulevardul Beijing către Strada Arhitect Ion Mincu și, dacă este neesar, pe banda I pe sensul de mers între Strada Arhitect Ion Mincu, spre Bulevardul Beijing, dar și breteaua adiacentă a Bulevardului Aviatorilor (paralelă cu Parcul Herăstrău), între rondul Pescăruș și Piața Charles de Gaulle.
  • În ziua de 1 Decembrie, se închid Strada Arhitect Ion Mincu, pe sensul de mers către Bulevardul Ion Miahcalache, din zona adiacentă Piațetei Regelui, acolo unde se vor insta garduri metalice, pe ambele sensuri de deplasare. Se vor monta garduri și pe Șoseaua Kiseleff, între Strada Arhitect Ion Mincu și Piața Victoriei.

Aproximativ 4.000 de militari şi circa 50 de aeronave, dar şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere, vor participa sâmbătă, 1 Decembrie, la Parada militară care va avea loc începând cu ora 10:00.

Sursă foto: Noul-Popesti.ro

Adaugati comentariu