Rețeaua de încărcare a mașinilor electrice IONITY prezintă un nou model de stație de încărcare

IONITY (3)

IONITY a prezentat la Frankfurt un nou model de stație de încărcare. BMW, Daimler, Ford, Volkswagen și Porsche, iar mai nou Kia și Hyundai, lucrează intens la asigurarea facilităților de încărcare în afara orașelor.

Noua stație de încărcare mare putere are o înălțime de 2,6 metri și prezintă un inel LED multifuncțional, denumit Halo. Acesta face stația ușor de recunoscut de la distanță, dar are și funcție de comunicare: îi anunță pe șoferi în legătură cu disponibilitatea locurilor, în funcție de culoarea pe care o afișează.

IONITY (4)

Ecrane HMI fac operațiunea de încărcare și mai simplă, prezentând clienților informația prin intermediul unor meniuri simple, bine structurate, disponibile în zece limbi, care cuprind simboluri cunoscute la nivel european. Dacă au nevoie de asistență, clienții pot apela un serviciu disponibil 24 din 24 de ore, începând cu luna octombrie, și acesta disponibil în șapte dintre cele mai răspândite limbi ale continentului.

IONITY (2)

140 de noi stații au fost deja amplasate pe teritoriul Europei, iar alte 50 sunt în construcție. Cablurile de încărcare au fost repoziționate și vin acum de sus, ceea ce face cuplarea la stație mai facilă.

Constituită în 2017, rețeaua IONITY este activă în 24 de state europene și se bazează 100% pe energie regenerabilă, reducând astfel la minimum emisiile de dioxid de carbon.

Adaugati comentariu