Revista AutoExpert nr. 252, aprilie 2024

Coperta AutoExpert nr. 252

Doamnă, domnule, noi am scris. Acum, dacă și tu vrei să citești, am fi onorați. Hai să-ți povestesc ce vei descoperi în ediția din aprilie (nr. 252) a revistei AutoExpert, care deja se află la punctele de distribuire a presei.

Am început în forță, cu primul test cu noua generație Suzuki Swift. Vlad a fost la Bordeaux și a pus mâna pe a patra generație a legendarului model japonez. S-a întors, a dat în taste și a ieșit un articol detaliat.

Suzuki Swift AutoExpert.ro

Apoi, am ripostat eu cu un break imens, atât de iubit de români. Noul Volkswagen Passat mi-a arătat de ce iubesc toți TDI-ul și și-a etalat cel mai mare spațiu în spate și cel mai mare portbagaj din segment.

Volkswagen Passat AutoExpert.ro

➡ Vezi aici clipul cu prezentarea pe scurt a lui Passat! 💡

Mai vrei mare? Mai am mare! Un SUV care a sărit gardul, și, deși este compact, a ajuns să aibă un gabarit de clasă medie. Honda CR-V a ajuns la noi în varianta plug-in hybrid, care, pe lângă spațiul impresionant, a mai dovedit un atu major: consumul mic pe care îl are după golirea bateriei.

Honda CR-V AutoExpert.ro

➡ Vezi aici o scurtă descriere video a Hondei CR-V 💡

Ai văzut cum am alunecat ușor de la termic la electrificat, trecând prin benzină, diesel și PHEV. Ei bine, acum te duc direct în viitor, și la propriu, și la figurat. Viitoarea Tesla Model Y își dă pe față toate trăsăturile, la rubrica „Proiecte secrete”.

Tesla Model Y 2025 AutoExpert.ro

Iar celor cărora nu le plac electricele, le propun una care să-i lecuiască de ură. Microlino este, de departe, cel mai amuzant vehicul pe care l-am condus recent și – surprinzător – dovedește o maturitate incredibilă în rulare, fiind clar mai mult decât doar un vehicul de atras priviri.

Microlino AutoExpert.ro

➡ Vezi aici scurta prezentare video a lui Microlino! 💡

Bun. Ce-a mai rămas? A, da! Full hybrid, că, în rest, le-am trecut pe toate în revistă. Și nu, nu-ți joacă feste privirea, e chiar Mazda2! Versiunea hibridă provine din Yaris și am testat-o tocmai în Spania. Dar nu ne-am mulțumit doar cu atât, ci am apelat la colegii de la Quattroruote care au supus-o unui test amplu, cu măsurători, pe care le-am preluat și noi în articolul nostru.

Mazda2 AutoExpert.ro

Vorbesc de măsurători, știu că-ți plac, pentru că dezvăluie franc toate secretele, și de aceea n-am de gând să mă opresc. Am luat un prim contact cu Subaru Crosstrek și am scris articolul. Apoi, în revista QRT au apărut măsurătorile. A fost o excelentă oportunitate de a verifica dacă ce-am scris după test se „pupă” cu ce-au măsurat italienii. Te las să descoperi singur.

Subaru Crosstrek AutoExpert.ro

➡ L-am prezentat pe Crosstrek, pe scurt, în acest clip. 💡

Mai vrei teste? Nu mai avem… îmi pare rău. Dar avem un material în care am analizat diferențele dintre evoluția pieței electricelor și speranțele Comisiei Europene. Merg EV-urile așa cum și-ar dori legiuitorii? Evident, nu, și există motive întemeiate pentru care europenii refuză să le cumpere. Ți-am povestit totul la rubrica Piața auto.

BYD AutoExpert.ro

Mai departe, am continuat în nr. 252 cu o capodoperă de subiect. Un articol amplu care analizează de unde a pornit BYD, de ce are succesul pe care-l are și către ce se îndreaptă compania chineză. O analiză a orașului Shenzen, a gamei BYD și a tot ce ține de aceasta. Plus un interviu cu designerul lor șef.

BMW X5 M X6 M Competition AutoExpert nr. 252

Apoi, o ghiulea. Un SUV de clasă mare, care dezvoltă 625 CP și gâlgâie, bubuie, răcnește și face… ce mai face un V8 de obicei. BMW X5 M Competition mi-a arătat încă o dată de ce iubesc termicele cu personalitate și prefer să mai aștept un pic venirea electricelor.

➡ Video: ia uite ce scaune are X5 M Competition în dotarea standard! 💡

Bine, asta nu înseamnă că am ceva cu ele, fapt pentru care le și dedic următorul articol. Știi că EV-urile recuperează energia la decelerare. Ce nu știi este CÂTĂ energie recuperează. Nici noi nu știam, de aceea am luat trei modele fără emisii și am testat. Astfel, un german, un american și un francez ne arată cum să conducem ca să creștem la maximum autonomia.

Franarea regenerativa AutoExpert nr. 252

Sigur, mai avem în nr. 252 oferta lunii (Mazda CX-30), second hand (Ford Focus Mk3), editorial, știri, cele mai citite articole de pe internet… Avem de toate pentru toți, și tot ce trebuie să faci ca să pui mâna pe ele e să cumperi nr. 252 al revistei AutoExpert de la chioșcuri.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top