Rolls-Royce Phantom vine la SIAB

Rolls-Royce Phantom

Noul Rolls-Royce Phantom vine la Salonul Internaţional de Automobile Bucuresti. Este pentru prima dată când celebrul producător de maşini de lux se va prezenta oficial la cel mai important eveniment auto din România. SIAB se va desfășura în perioada 24 martie – 1 aprilie.

“Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internaţional de la Bucureşti”, a spus Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars. El a continuat: “Prezența noastră subliniază importanța din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală și de Est pentru Rolls-Royce și preconizăm o creștere în următorii ani”.

Din momentul în care Sir Henry Royce a prezentat Rolls-Royce Phantom în 1925, modelul a fost considerat drept “Cea mai bună maşină din lume” de către cunoscători, iar această marcă a izbutit să atragă drept clienți în ultimii 93 de ani unele dintre cei mai influențe şi mai puternice persoane din lume, în cele mai importante momente ale istoriei.

Noul Rolls-Royce Phantom-ul oferă o interpretare contemporană de design a esenţei Rolls-Royce. De asemenea, aduce o evoluție spectaculoasă în programul Bespoke, prin conceptul “The Gallery, unul fără precedent în ceea ce priveşte luxul, “The Gallery” reinterpretează tabloul de bord al automobilului pentru prima dată în 100 de ani. Proprietarii vor putea să comande o operă de artă cu adevărat unică, în universul extins al conceptului “The Gallery”, ce se va regăsi în spatele unui singur panou de sticlă în interiorul noului Phantom.

Noul Phantom este și cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic. Noua “Arhitectură a luxului” din aluminiu, care stă la baza noului Phantom, este mai ușoară, mai rigidă, mai silențioasă, iar  anii de cercetare şi experienţă asigură echilibrul perfect între linia arhitecturală și proporțională a noului Rolls-Royce, oferind în același timp un nou nivel al senzaţiei de “Magic Carpet Ride”.

Noul motor V12 twin-turbo de 6.75 litri este inima modelului, oferind un nivel perfect de putere și performanță. De asemenea, inginerii au aplicat în mod discret transmisia cu asistență prin satelit, sistemul de virare a roţilor din spate și o multitudine de tehnologii în culise, pentru a oferi o experiență fără efort.

Standul Rolls-Royce Motor Cars de la Salonul Auto de la Bucureşti va fi în pavilionul B1; aflat sub coordonarea Rolls-Royce Motor Cars Munich, ca invitat special al Automobile Bavaria.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top