Rolls-Royce Spectre – imagini fără camuflaj din timpul testelor finale

Rolls-Royce Spectre

Rolls-Royce a publicat un set nou de imagini cu modelul complet electric numit Spectre. Acesta trece prin ultimele teste în circulație liberă înainte de lansarea comercială din acest an.

Britanicii de la Rolls-Royce au publicat imagini noi cu primul model electric din istoria mărcii. Rolls-Royce Spectre va fi lansat în cursul acestui an, iar în acest moment trece prin ultimele teste. Constructorul britanic spune că a supus noul model la teste intensive ce au însumat peste 2 milioane de kilometri parcurși.

Rolls-Royce Spectre

Rolls-Royce Spectre

Cea mai recentă sesiune de testare a avut loc în Africa de Sud unde modelul a fost testat la temperaturi extreme de 50 grade Celsius. Rolls-Royce spune că programul de testare simulează “400 de ani de utilizare normală”. Anterior, modelul de lux electric a experimentat temperaturi de -40 grade Celsius la Arjeplog, în Suedia lângă Cercul Polar. Modelul electric a mai parcurs trasee de test ce simulează utilizarea zilnică pe drumurile de pe Riviera și de pe Coasta de Azur din sudul Franței.

Rolls-Royce Spectre

Testele din Franța au inclus și parcurgerea circuitului istoric Autodrome de Miramas. Fostul circuit de Formula 1 oferă acum peste 60 kilometri de drumuri închise și 20 de piste speciale pentru testarea automobilelor. Până la finalul testelor, modelul Spectre va însuma 2.5 milioane de kilometri parcurși, o distanță ce echivalează cu înconjurarea globului pământesc de 62 de ori.

Rolls-Royce Spectre

Imaginile din timpul testelor ne arată noul model fără camuflaj, fiind vizibile detaliile de design ale noului model electric. Englezii mai spun că modelul a fost calibrat pentru frânare regenerativă perfectă după teste ce au însumat mai mult de 1500 de ore. Suspensia fost și ea testată extensiv, precum și sistemul de iluminare.

Rolls-Royce Spectre are o autonomie oficială de 520 kilometri, iar consumul de energie electrică comunicat este de 21.5 kWh/100 km.

Via Rolls-Royce

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top