România: cele mai ieftine mașini în 2023!

Cele mai ieftine modele in 2023 Romania autoexpert.ro

Poate că principalul tău criteriu în a-ți alege automobilul nou este prețul. Deci, e foarte probabil să te intereseze care sunt cele mai ieftine mașini în 2023. Ei bine, iată-le!

10. Fiat Panda – 14.896 euro

Asta e o mașină legendară, fiind pe piață de 43 de ani. Firește, actuala generație, a treia, a apărut mai recent, în 2011, și a fost îmbunătățită constant. A ajuns azi să fie unul dintre cele mai vândute modele mini, la luptă strânsă cu fratele Fiat 500. În prețul de bază priemști motorul atmosferic de 1.0 l, 70 CP, ajutat de un mic motor electric. Este un sistem mild-hybrid, ideal pentru oraș, unde reușește consumuri decente. În testul nostru urban, a consumat sub 6 l/100 km. Poți vedea lista de prețuri aici!

Fiat Panda autoexpert.ro

9. Hyundai i20 – 14.697 euro

Nu la fel de prompt ca motorul cu trei cilindri, dar mai accesibil, bine echilibrat și mai silențios. Propulsorul de 1,2 l și 84 CP este suficient de vioi și pentru oraș, și pentru drum întins. În testul nostru, prin București a consumat 7 l/100 km, cu un litru mai puțin decât motorul 1.0 turbo. La drum întins, s-a mulțumit cu 4,5 l/100 km, iar pe autostradă, cu 7. Aici am comparat versiunile 1.2 atmosferic cu 1.0 turbo.

Hyundai i20 autoexpert.ro

8. Dacia Sandero Stepway – 14.400 euro

Nu mai căuta în altă parte, dacă vrei un model bun la toate. Și crossover, și spațios, și suficient de compact pentru rutele urbane. Este un excelent automobil de familie și vine cu cel mai puternic motor din top. Agregatul turbo cu trei cilindri dezvoltă 90 CP.

➡ Configurează-ți un Sandero Stepway aici! 💡

DACIA

7. Renault Clio – 14.080 euro

Motorul ăsta e bun doar pentru oraș. Un trei-cilindri natural aspirat, ce dezvoltă 67 CP, care nu asigură reprize entuziasmante. Patru adulți de talie medie călătoresc decent pe distanțe scurte și medii. Din dotarea standard nu lipsesc aerul condiționat, geamurile electrice și farurile full-LED.

➡ Configurează-l aici! 💡

Renault Clio autoexpert.ro

6. Suzuki Swift – 14.270 euro

Aici, avem un portret-robot asemănător cu al Mazdei2, care a ratat top 10 la mustață. Fâșneț și cu un motor aspirat rafinat, în patru cilindri, Swift e o alegere bună pentru șoferii cu sânge fierbinte. Dezvoltă 83 CP, iar în oraș, vei aprecia direcția și schimbătorul de viteze care se manevrează ușor.

 ➡ Vezi aici toate versiunile! 💡 

Suzuki Swift autoexpert.ro

 ➡ Pentru primele cinci cele mai ieftine mașini în 2023, apasă 2! 💡 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top