RTT DISTRIBUTION SRL – Soluția perfectă pentru întreținerea corectă a mașinii

RTT DISTRIBUTION

RTT DISTRIBUTION SRL este o companie românească specializată în accesorii auto, echipamente electrice pentru mașină, dar și elemente de caroserie. Este o variantă recunoscută deja pe piață pentru calitate, siguranță, dar mai ales multifuncționalitate.

Produsele sunt concepute special pentru a se potrivi unei game variate de autoturisme, fie că e vorba de Mazda, Renault, Skoda sau Mercedes Benz sau alte branduri consacrate. Tocmai de aceea, reușesc să îndeplinească întocmai chiar și cele mai dificile cerințe.

SUMAR

Prin ce se caracterizează produsele auto furnizate de RTT DISTRIBUTION SRL?

RTT DISTRIBUTION SRL – Cum se realizează livrarea comenzilor?

Cum va arăta mașina după integrarea accesoriilor oferite de RTT DISTRIBUTION SRL?

Însă, experiența de care te vei bucura este mult mai complexă de atât.

Prin ce se caracterizează produsele auto furnizate de RTT DISTRIBUTION SRL?

Scopul pe care și-l asumă echipa RTT DISTRIBUTION SRL este de a satisface cerințele pasionaților auto și de a le oferi produse de calitate la cele mai înalte standarde. Există inclusiv un departament care se ocupă de inspectarea felului în care decurg experiențele clienților. Tocmai de aceea, după o anumită perioadă de timp gama de alternative este actualizată.

Din punct de vedere tehnic, produsele auto impresionează prin:

 • Durabilitate – Fiecare variantă este produsă conform standardelor de calitate aflate în vigoare. Materialele din care sunt fabricate produsele rezistă șocurilor diverse și garantează utilizări îndelungate. Tocmai de aceea, investiția inițială va merita cu siguranță. Covorașele auto dispun de prinderi speciale antialunecare și oferă confort sporit atât șoferului, cât și pasagerilor. Husele pentru scaun, de asemenea elimină riscul apariției urmelor de uzură. Și lista poate continua.
 • Eficiență – Unul dintre cele mai importante avantaje de care te vei bucura dacă alegi alternativele RTT DISTRIBUTION SRL este rapiditatea instalării. Nu vei avea nevoie așadar de ajutorul unui specialist pentru a integra eficient accesoriile auto. De asemenea, nu va mai trebui să pierzi timp prețios într-un service auto. Poți derula pe cont propriu toate etapele specifice montajului.
 • Siguranță – Standard pe care îl vei resimți mai cu seamă în cazul echipamentelor electrice. Totuși, fiecare produs a fost creat pentru a îmbina utilul cu plăcutul și a oferi clienților posibilitatea de a se bucura de rezultate premium. Printre cele mai apreciate variante din gama electronicelor auto se numără: acumulatori, compresoare auto, stații radio și antene. Dispozitivele oferă caracteristici executate excelent și devin alegerile ideale pentru a elimina eventualele probleme tehnice care pot apărea pe parcurs.

RTT DISTRIBUTION SRL – Cum se realizează livrarea comenzilor?

Pe lângă produsele ingenioase, RTT DISTRIBUTION  SRL își dorește să îmbunătățească toate activitățile derulate la nivelul companiei. Aflată pe piața auto din 2014, firma a reușit să ducă la bun sfârșit chiar și cele mai dificile provocări. De asemenea, compania pune mare preț pe îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor furnizate clienților săi.

Una dintre cele mai importante etape, care influențează semnificativ atât calitatea produselor, cât și experiențele clienților constă în livrarea comenzilor. Însă, organizarea este punctul forte al echipei RTT DISTRIBUTION SRL. Tocmai de aceea, te vei bucura de:

 • Rapiditate – După confirmarea comenzii, coletul va fi livrat în aproximativ 24-48 de ore. În cazul în care intervin erori tehnice sau situații neprevăzute vei fi informat/ă imediat. Promptitudinea se numără printre valorile esențiale pe care le respectă echipa de specialiști auto. Principalele firme de curierat care se ocupă de livrarea produselor sunt GLS și DPD. Fiecare percepe diferit modalitatea de taxare a coletului. În cazul GLS transportul costă 23 de lei/kg inclusiv TVA. Cu fiecare kilogram în plus se vor mai adăuga doi lei la suma finală. De asemenea, în cazul comunelor sau satelor aflate la distanță mare față de oraș, un reprezentant RTT DISTRIBUTION SRL va găsi cea mai eficientă variantă de livrare. Pe de cealaltă parte, DPD percepe un cost mai mic de transport, de 12.99 lei/kg cu TVA inclus. Pentru coletele mai grele se adaugă 0.70 de lei pe kilogram.
 • Transparență – Poți menține fără probleme legătura cu cei care se ocupă de livrarea produselor. Vei primi rapid toate informațiile de care ai nevoie, de la cele care țin de valoarea transportului până la specificațiile traseului parcurs de curier.
 • Corectitudine – Indiferent că e vorba de GLS sau DPD la primirea coletului ți se va permite să deschizi cutia pentru a verifica starea tehnică a produselor. În cazul în care identifici nereguli, comanda va fi trimisă înapoi.
 • Multifuncționalitate – Elementele auto pot fi trimise rapid atât pe teritoriul țării cât și în: Austria, Belgia, Cehia, Croația, Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Suedia, Slovenia, Portugalia, Olanda, Luxemburg, Estonia, Finlanda, Polonia, Letonia și Danemarca.

Cum va arăta mașina după integrarea accesoriilor oferite de RTT DISTRIBUTION SRL?

Indiferent că ai optat pentru covorașe, cotiere, bare pentru portbagaj sau orice alt produse din portofoliul pus la dispoziție de RTT DISTRIBUTION SRL , autoturismul tău va arăta complet diferit și autentic. Atât aspectul interior, cât și cel exterior vor prinde altă estetică. După integrarea elementelor vei observa cum atmosfera generală va fi definită de eleganță și bun gust.

De asemenea:

 • Nu va mai trebui să investești constant pentru a face diverse reparații. Toate echipamentele RTT DISTRIBUTION SRL îți garantează un aspect impecabil și de lungă durată.
 • Te vei bucura de un ambient plăcut și confortabil. Gata cu petele inestetice de la nivelul huselor sau cu praful în exces de pe covorașe.
 • Poți transporta fără probleme obiecte diverse, fără a degrada în vreun fel design-ul autoturismului.
 • Șofatul va deveni mult mai sigur. Pe lângă îmbunătățirea esteticii mașinii vei elimina și eventualele incidente neplăcute din trafic. Produsele distribuite de RTT DISTRIBUTION SRL te vor ajuta să previi accidentele și să te bucuri de experiențe plăcute la volan. Pasagerii de asemenea vor avea parte de călătorii în siguranță.

RTT DISTRIBUTION SRL devine așadar una dintre cele mai indicate opțiuni pentru pasionații auto. Echipa îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, de la accesorii auto de interior până la echipamente electrice și elemente de caroserie. Toate opțiunile impresionează prin specificațiile tehnice ingenioase. De asemenea, sunt livrate conform standardelor de siguranță și calitate aflate în vigoare.

Optează pentru produse de calitate și îmbunătățește rapid și eficient aspectul mașinii tale!

1 thought on “RTT DISTRIBUTION SRL – Soluția perfectă pentru întreținerea corectă a mașinii”

 1. Acesti rtt distribution sunt niste escroci! Pacat ca va patati numele, publicand articole publicitare pentru cei mai mari tepari din online.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top