SAB 2019 și-a deschis porțile. Ce vedem la salonul auto de la București?

SAB 2019

S-au deschis porțile Salonului Auto București. Cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto vor fi la Romexpo în perioada 10-20 octombrie.

Foto: Bogdan Grigorescu

Mașini de oraș sau pentru terenuri grele, mașini cu motoare mari și mașini electrice, motociclete și alte soluții de mobilitate urbană, dar și accesorii auto sunt disponibile pentru toți cei care trec pragul Salonului Auto București. Este cea de-a 17-a ediție din ultimii 26 de ani.

SAB 2019 (6)

Ford a adus la SAB 2019 primul hibrid care se construiește în România. SUV-ul Puma a intrat în producție la uzina de la Craiova. Din categoria mașinilor “verzi”, va atrage atenția și noul Mercedes-Benz EQC, primul SUV electric al companiei premium. Și Kia a venit cu o noutate. Noul XCeed a ajuns la București.

Cât costă noul Mercedes-Benz EQC în România?

Fanii Tesla vor avea și ei un motiv de bucurie. Tesla 3, cel mai accesibil model al constructorului din Silicon Valley, este la salon.

SAB 2019 (8)

Mazda a adus toate modelele, în frunte cu noul CX-30, dezvăluit în luna august, în Soul Red Crystal.

Și pasionații de tuning au ce să vadă la Romexpo, dar și cei interesați de mobilitatea pe două roți. Organizatorii le-au pregătit surprize și celor interesați de mașini clasice.

Salonul este deschis de zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00. În ultima zi, duminică, 20 octombrie, evenimentul se încheie la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Copiii cu vârste până în 7 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

SAB 2019 (10)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top