Salonul Auto de la Geneva 2022 a fost anulat

Geneva Motor Show - GIMS

Unul dintre evenimentele cu tradiție în lumea auto, Salonul Auto de la Geneva, a fost greu încercat de pandemia Covid-19. După două ediții anulate, noii organizatori sperau să revină în 2022 la un eveniment cu public.

Salonul Auto de la Geneva (GIMS) a fost primul eveniment auto major care a fost lovit de pandemie anul trecut. În mod tradițional, evenimentul avea loc în luna martie anunțând majoritatea noutăților. În 2020, evenimentul a fost anulat în ultimul moment, iar nici acest an salonul nu a mai fost organizat.

Salonul Auto de la Geneva se amână din nou

Noii organizatori sperau să revină la o expoziție cu public în primăvara anului 2022. Anunțat de ceva vreme, evenimentul a fost anulat din nou, organizatorii trimițând un comunicat în care invocă climatul dificil creat de pandemie. Însă, cel mai probabil, constructorii auto au declinat invitația de a participa.

CEO-ul GIMS, Sandro Mesquita a declarat: ”Mulți expozanți au indicat faptul că incertitudinile cauzate de pandemia COVID-19 fac imposibil asumarea un angajament ferm pentru GIMS 2022. Pe deasupra este și impactul negativ pe care îl are deficitul actual de semiconductori asupra producătorilor auto. Criza este probabil să se prelungească până în anul viitor, cu implicații financiare negative pentru producătorii de echipamente originale. În aceste perioade incerte, multe mărci nu pot, prin urmare, să se angajeze să participe la un târg comercial care ar fi avut loc peste puțin peste patru luni. având în vedere toți factorii, a devenit clar că era necesar să amânăm evenimentul și să anunțăm acest lucru mai devreme decât mai târziu pentru a evita anularea din scurt.”

Via GIMS

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top