Salonul Auto de la Geneva: Organizatorii confirmă absenții ediției 2018!

Salonul

Salonul Auto de la Geneva care va debuta pe 6 martie, cu prima dintre cele două zile de presă, va avea întreaga suprafață expozițională de la Palexpo (106.000 metri pătrați în 6 hale) ocupată. Organizatorii au confirmat informația pe care v-am oferit-o pe 10 ianuarie, atunci când anunțam că Opel, Infiniti și DS vor absenta dintre expozanți.

În plus, comunicatul oficial menționează că și Chevrole/Cadillac vor lipsi de la acest eveniment. Despre MINI nu există vreo precizare, însă în lista oficială a expozanților marca lipsește. Același document amintește faptul că Aston Martin și-a extins standul, preluând spațiul celor de la Opel, în timp ce Peugeot, care revine după absența de la Frankfurt, își va prezenta noutățile alături de Citroen, cealaltă marcă a grupului PSA. Crearea acestei zone comune le-a permis și celor de la Jaguar și Land Rover să beneficieze de o suprafață expozițională mărită. În ceea ce privește compania Opel, care a intrat în proprietatea PSA, presa franceză anticipa că va reveni în rândul expozanților în toamnă, la Paris, după ce se va creiona noua sa strategie de promovare și marketing.

Organizatorii anunță și faptul că TAG Heuer va prezenta în Hala 3 o expoziție specială dedicată modelelor iconice din motorsport și ceasurilor de înaltă performanță. În plus, a fost dată publicității și câteva dintre companiile specializate în modele super-sportive și tuning care se vor prezenta în premieră la acest eveniment: Applus Idiada, Arden, Caresoft, Corbellati, E-Moke, Engler, Fomm, GFG Style, Hennessey, Icona, Luxaria Technology, Lvchi Auto, Pal-V, Polestar, Quadro Vehicles și W Motors.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top