Salonul Auto de la Paris revine într-un nou format

Organizatorii Salonului Auto de la Paris au anunțat revenirea evenimentului într-un nou format începând in 2022.

Salonul Auto de la Paris va reveni în 2022 într-un nou format. Evenimentul auto va face parte din Paris Automotive Week, organizat în perioada 17-23 octombrie 2022. În cadrul săptămânii dedicate automobilului, Mondial de l’Automobile Paris își va uni forțele cu Equip Auto, un eveniment axat pe servicii de mobilitate, componente auto și produse after sale.

Salonul Auto de la Paris revine în 2022

Salonul Auto de la Paris nu s-a mai organizat din anul 2018. Ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

„Având în vedere gravitatea crizei care afectează industria auto, suntem forțați să anunțăm că nu vom fi capabili să păstrăm Salonul Auto de la Paris în actuala formă la centrul de expoziții Porte de Versailles pentru ediția din 2020”, menționează organizatorii într-un comunicat de presă.

În noul format, evenimentul auto din capitala Franței va reveni în sălile de expoziție de la Paris Expo din zona Porte de Versailles, în sud-vestul orașului Paris. Organizatorii vor asigura și o platformă digitală pentru cei care vor să urmărească conferințele de presă și prezentările de modele în format digital.

Via Mondial de l’Automobile

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top