Salvată din… arcurile morții – O pisică a călătorit 80 de kilometri în suspensia unui SUV

Pisica

O pisică și-a pierdut una dintre cele nouă vieți sub o mașină! Un clip devenit viral pe internet arată operațiunea de salvare a unei feline din arcurile suspensiei unui SUV. Dar cum a ajuns acolo, rămâne un mister.

Un șofer rus, Vitaly Bouranin, se deplasa într-o călătorie de afaceri, la volanul SUV-ului său Toyota Land Cruiser. După ce a parcurs aproximativ 80 de kilometri cu 130 km/h, s-a oprit la o benzinărie pentru a alimenta, când a auzit un mieunat de sub mașină. A crezut că pisica este pe lângă pompă, dar, înainte să urce din nou la volan, s-a uitat sub mașină. A fost surprins să vadă că o pisică era prinsă într-un arc de suspensie.

Pisica 2

VIDEO

“După ce am lovit de câteva ori în caroserie, am văzut un ghemotoc de blană și mi-am dat seama că pisica era blocată acolo”, povestește rusul în vârstă de 32 de ani. “Habar n-am cum a ajuns acolo și nici cât timp a petrecut sub mașină.”

Șoferul a cerut ajutorul angajaților benzinăriei pentru a salva animalul, dar aceștia au decis să apeleze la poliție și la pompieri. Operațiunea de eliberare a pisicii din neobișnuita ascunzătoare a durat mai bine de trei ore. Felina portocalie are deja o grămadă de pretendenți, așa că, în cel mai scurt timp, va ajunge într-o familie care o va ține departe de mașini.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top