Se extinde BMW Select și „The 1 Goes On City Break”

Se extinde BMW Select și „The 1 Goes On City Break

BMW Group România a fost – cu BMW Select – unul dintre inițiatorii curentului serviciilor de finanțare cu valoare reziduală garantată. Compania extinde serviciul din cadrul programului Financial Services alături de partenerul Unicredit Leasing.

BMW Select a fost regândit pentru a oferi un nivel și mai înalt de flexibilitate. Pachetul poate ajunge la o valoare reziduală garantată de până la 64%, în funcție de vehiculul ales. Se asigură astfel o reducere a ratei și o evoluție flexibilă a finalului perioadei de finanțare. Mai exact, clientul poate să returneze automobilul fără plata valorii reziduale garantate. Poate, desigur, să și păstreze automobilul – plătind direct sau printr-o refinanțare.

„Programele noastre de finanţare fac modelele premium accesibile. Transferă efortul de la preţul de achiziţie către costurile lunare de utilizare prin garantarea unei valori reziduale mari. În acelaşi timp, flexibilitatea programului BMW Select permite orice decizie la finalul perioadei de finanţare, de la returnarea automobilului la achiziţie şi chiar refinanţare. Prin opţiunea de avans zero facem încă o dată acest produs şi mai atractiv,” spune Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services România şi Bulgaria.

Extinderea pachetului BMW Select include câteva noutăți. Avansul minim a coborât de la 10 la 5% pentru prima achiziție. Una consecutivă beneficiază de avans 0, la returnarea modelului precedent. În plus, perioada maximă de finanțare a fost mărită de la 4 la 5 ani, cu o valoare reziduală garantată de până la 49 %. Pentru a marca decizia, BMW a inițiat caravana „The 1 Goes On City Break”. Aceasta se va desfășura în perioada 2 martie – 15 aprilie, în 12 orașe. Va începe și se va încheia la București, după ce a trecut pe la 14 dealeri.

Adaugati comentariu