Se închide un pasaj subteran important din București!

Pasaj subteran Unirii

Se închide un pasaj subteran important din București! Pasajul Unirii din Capitală va fi blocat timp de trei zile pe timp de noapte.

Din această seară și până luni dimineața, accesul șoferilor prin pasaj va fi interzis. Autoritățile au luat această măsură pentru a reface carosabilul și pentru a schimba panourile de protecție din subteran, aflate pe margine.

Șoferii aleg durata de suspendare a permisului auto

Poliţiştii le cer şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă și să respecte semnalele agenților de circulație.

Refacerea Pasajulu Unirii face parte dintr-un proiect demarat de Primăria Capitalei. Autoritățile promit că vor repara 15 dintre principalele artere din București până la finalul lunii aprilie.

Topul celor mai poluate orașe din România

Pe lista Primăriei se află Piaţa Unirii, strada Popa Nan, strada Academiei, strada Mihai Glinka, Splaiul Unirii (tronsonul cuprins între Șoseaua Mihai Bravu şi strada Nerva Traian), Pasajul Unirii, Pasajul Victoriei, Calea Floreasca, Strada Trompetului, strada Imaşului, strada Armistiţiului, strada Constantin Bălan, strada Cristian Pascal, strada Orşova și Bulevardul Regiei. Pe strada Academiei, vor intra în reparație trotuarele.

Pentru a nu perturba traficul, reprezentanții Primăriei susțin că mare parte a lucrărilor vor avea loc pe timpul nopții. Pentru a efectua lucrări și pe timpul zilei, este nevoie de obținerea avizului Brigăzii Rutiere.

Sursă foto: București FM.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top