Se poate face off-road cu un Porsche 911 Cabriolet? Aparent, da!

Un videoclip bizar a fost postat pe pagina unui user Facebook din Bulgaria. Cineva s-a gândit că este o idee bună să parcurgă un traseu accidentat cu un Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet.

Știm cu toții că Porsche 911 nu este un automobil făcut pentru trasee neasfaltate. Însă, proprietarul acestui Porsche 911 din Bulgaria se pare că are alte păreri.

Nu se cunosc prea multe detalii despre acest clip video ce a apărut pe pagina unui user Facebook din Bulgaria. Se pare că a fost filmat de doi bicicliști a căror plimbare în natură, lângă Sofia, Bulgaria, a fost întreruptă de apariția modelului sport pus pe parcurgerea unui drum accidentat.

Modelul din imagini este un Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet de ultimă generație condus fără prea multă grijă pe un drum îngust plin de bolovani. Mai mult, traversează chiar alibia unui pârău, fără să îi pese prea mult de mașina sport pe care o conduce.

Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet este versiunea cu tracțiune integrală a modelului sportiv produs la Zuffenhausen. Folosește un motor boxer turbo de 3.0 litri ce dezvoltă 420 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.4 secunde.

Porsche 911 Syberia RS

via autobild.de, facebook, carscoops

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top