Seat Ibiza și Arona facelift: update vizual pentru modelele spaniole

Seat a prezentat oficial versiunile cu facelift pentru modelele de clasă mică Ibiza și Arona. Ambele primesc un update optic și un interior împrospătat.

Seat Ibiza, modelul de clasă mică produs de constructorul spaniol, a primit un facelift optic. Modificările au fost operate și pentru SUV-ul de clasă mică Arona, strâns înrudit cu Ibiza.

Seat Ibiza și Arona facelift

Designul exterior este în cea mai mare parte neschimbat, dar cele două modele primesc blocuri optice LED și stopuri LED, iar designul jantelor este acum diferit. Denumirea de model este acum amplasată în centrul hayonului în noul stil ”scris de mână”. În plus, două noi culori sunt disponibile: Sapphire Blue și Asphalt Blue.

Arona și Ibiza primesc un nou display central flotant la interior de 8.25 sau 9.2 inch, iar versiunile superioare de echipare, FR și Xcellence, au planșă de bord digitală cu ecran de 10.25 inch. Modelele beneficiază acum de Apple CarPlay sau Android Auto, dar și de comenzi vocale și asistent virtual.

Gama de motorizări este formată din unități pe benzină de 1.0 litru cu trei cilindri ce oferă 80, 95 sau 110 CP. Motorizările sunt asociate cu cutii de viteze manuale sau opțional. cutie automată DSG.

SUV-ul Arona primește în plus și motorul 1.5 TSI în varianta de 150 CP și 250 Nm. Ambele modele sunt asamblate la uzina Seat din Martorell, Spania.

Via Seat

Adaugati comentariu