Seat Ibiza facelift debutează în 15 aprilie

Seat pregătește versiuni cu facelift pentru modelele Ibiza și Arona. Ambele noi modele vor fi prezentate în data de 15 aprilie.

Este o lună plină pentru Grupul Volkswagen. La jumătatea lunii vom vedea modele electrice noi de la Audi, în forma SUV-urilor Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback, dar și faceliftul pentru Skoda Kodiaq. Acum este rândul celor de Seat să anunțe noutăți.

Seat Ibiza facelift – 15 aprilie

În data de 15 aprilie, Seat va prezenta modelul Ibiza facelift. Alături de el, Arona va primi, de asemenea, un facelift. Până la prezentarea oficială, Seat a publicat o imagine teaser cu cele două modele.

Ibiza este un model extrem de important pentru Seat, fiind lansat încă din 1984 și comercializat în peste 6 milioane de exemplare la nivel global. Seat Ibiza este acum la a cincea generație.

Seat Arona a venit în gama constructorului spaniol în 2017, fiind un SUV de clasă mică, strâns înrudit cu Skoda Kamiq și Volkswagen T-Cross. A devenit al doilea cel mai bine vândut model al mărcii.

Din imaginea teaser se remarcă o serie de elemente inspirate de fratele mai mare, Leon: numele modelului scris central în partea din spate și semnătura luminoasă specifică.

Via Seat

Adaugati comentariu