Skoda Kodiaq facelift: primele schițe de design

Noua Skoda Kodiaq facelift va debuta în data de 13 aprilie, iar până atunci constructorul publică un set de schițe de design.

Cel mai mare SUV din gama Skoda va primi un facelift important la jumătatea lunii aprilie. Skoda tocmai a lansat o serie de modele regionale, Octavia Pro pentru China și Kushaq pentru piața din India, iar acum se pregătește pentru refresh-ul SUV-ul Kodiaq.

Skoda Kodiaq facelift

Kodiaq facelift va primi blocuri optice și stopuri LED redesenate, cel mai probabil urmând să folosească tehnologia Matrix LED care este disponibilă pe modelele Superb facelift și Octavia. Din schițele de design, blocurile optice sunt mai înguste față de actualul model.

Skoda a redesenat capota și grila frontală, iar spoilerele au și ele o serie de linii noi. Vom mai vedea jante cu design diferit și noi nuanțe de culoare adăugate în oferta pentru modelul Kodiaq.

Skoda nu a intrat în detalii despre modificările tehnice aduse SUV-ului Kodiaq, dar cel mai probabil vom vedea și o versiune plug-in hybrid pentru SUV-ului cu șapte locuri. Skoda Kodiaq este în oferta constructorului ceh din anul 2016, fiind primul SUV adevărat produs de marca din Mlada Boleslav, după modelul Yeti.

Modelul Skoda Kodiaq a fost produs deja în peste 600.000 de unități, pentru peste 60 de țări de pe glob. Premiera mondială a facelift-ului Skoda Kodiaq va avea loc în 13 aprilie.

Via Skoda

Adaugati comentariu